A diszkrét szépségről

2010.05.21. 16:32

Sziasztok!

Az elmúlt években fotósként rengeteg gyönyörű lányt, nőt volt alkalmam fotózni: szőkéket, barnákat, fiatalabbakat, idősebbeket. Sokak számára a modellek, címlaplányok világa csupa csillogásnak tűnik, tökéletes testek exkluzív környezetben és fényviszonyok mellett fotózva. Mindannyian tudjuk azonban, hogy ez gyakran távol van a való világtól, a valóságban nem a hibátlan alakú és arcú nők vannak többségben. De valljuk be, ez nem is baj. Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk, éppen ez az egyéniségünk titka.

A magazinok azt sugallják, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha karcsú és gyönyörű vagy, és hogy a férfiak mind modell barátnőre, feleségre vágynak. Fotósként, szakmai szemmel természetesen megfog egy tökéletes alak vagy egy szép arc, de ebben a "világban" sem tökéletes mindenki; éppen ez a szép a fotózásban, hogy megtaláljuk azokat a szemszögeket, beállításokat, amivel, amikből gyönyörű fotókat tudunk készíteni. Azonban magánemberként, férfiként tudom, hogy a tökéletesnek tűnő külső nem minden, sőt! Hiába gyönyörű egy nő, ha nem tudja kifejezni érzéseit, megosztani gondolatait, nem tud önfeledten viselkedni, akkor a férfiak többségének szemében csak egy kirakatbábu lesz (még ha ezt nem is gondolnátok). Én is, mint a férfiak túlnyomó többsége a természetes szépségre szavazok, hiszen egy lenyűgöző mosoly, egy huncut kacsintás vagy a magabiztos fellépés engem is képes levenni a lábamról.

Ezt a blogot azért indítottam, hogy megosszam Veletek, olvasókkal a gondolataimat, és tapasztalataimat arról, hogy mi tesz egy nőt magabiztossá, mi a természetes szépség, a pozitív kisugárzás titka.

50 komment
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr22021069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mayday 2010.05.28. 16:37:29

Hmm. Furán hangzik ez a Te szádból, hiszen pont a Te képeid kapják a legtöbb photoshop-ot. Ha olvasol fórumokat, az is gyakran felmerül kritikaként, hogy a nőkből ... hogy is mondjam ... az elsődleges nemi jelleg is ki van photoshopolva, ami elég visszataszító, hiszen tudod hogy kellene ott lennie valaminek, erre nincs semmi. Kb mintha a kezeiről leszednétek 2 ujjat...

Ha tényleg a természetes szépség számít, akkor tegyetek be az újságba sokkal több szilikonmentes csajt, az utcán rengeteg szép nő szaladgál, nem egy nem két nyuszi helyett találhattatok volna jobbat 5 perc alatt.

Ráadásul, ha tényelg hiszel abban, hogy a pozitív kisugárzás számít, akkor olyan nőket fényképezz akiknek van ilyenjük és úgy, hogy photoshop nélkül is látszódjon a képeken.

Szóval.. kicsit bort iszik vizet prédikál ez a poszt, de meggyőzhető vagyok, hogy nem így van.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.05.28. 16:42:20

Hú de izgi, egy újabb reklámblog!

Bejja1 2010.05.28. 17:06:25

Reklámbuzi !

Biztosan értenem kellene, de mit reklámoz a blog ???

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2010.05.28. 17:10:12

Sok sikert kívánok a blogodhoz!

De legközelebb majd valami mélyebben szántó írással jelentkezz, ez eléggé közhelyeket puffogtató lett, már bocs!

Kérdéseidre a válasz:
1.: Mi tesz egy nőt boldoggá? Hát a pénz, meg a család, meg a pénz, meg a szeretet, meg a pénz, meg nagy ház, meg a törődés és odafigyelés. Ja, és a szép ruhák meg cipők.
2.: Mi a természetes szépség? Az, amikor egy nőre/modellre nem kell felkenni fél tonna festéket, hogy 1-2 jobb képet is lehessen róla készíteni. A természetes szépség az emberrel együtt születik és sokban rokon a pozitív kisugárzással is.
3.: Mi a pozitív kisugárzás titka?
Ha valaki jól érzi magát a bőrében, de leginkább elfogadta magát, ki van békülve saját testalkatával és lelkével, a hibáit és az előnyeit is ismeri, és nem akar mindenáron több vagy más lenni, mint ami. Persze, ehhez több feltételnek is teljesülnie kell az élet során, de aki figyel magára, és egy kis ésszel és némi szépséggel is megáldotta a sors, annak nem nehéz mindezt visszasugározni a külvilág felé.

Nem a fotogenitásra gondoltál inkább?

Na, megválaszoltam a kérdéseidet, indíthatsz egy új blogot! ;)

Mr Kand 2010.05.28. 17:41:33

Pont azért szoktam le jó pár éve a playboy vásárlásáról, mert hiányoltam a természetes szépségeket belőle. Csupa ufó kinézetű totálisan fotobótolt, szilikonos és borotvált mű "szépségek" vették át a helyüket. Akkor fogom újra járatni a lapot, ha visszatér a '90-es és a 2000-01 körüli műnő-mentes, természetes szépségű, színvonalasabb képvilág.

freesleep 2010.05.28. 17:45:30

ebben a posztban egyelőre egyetlen olyan mondat sem volt, amit ne olvastam volna már női magazinban. egy fotósnak valószínűleg nem is a gondolatai az eredetiek, de akkor nem lehetne ez inkább valami fotóblog?

Rolli · http://soromok.blog.hu/ 2010.05.28. 18:49:42

Szerintem egy dolog, hogy milyen megrendeléseket kap, és ott kiket, milyen stlusút kell fotózni, és külön dolog az ő véleménye. Playboban is azért van ps-elve a legtöbb, mert erre van igény (persze nem általánosítok. Más a pénz, más a saját gondolat. Pl ott a mostani viasatos műsor, hétköznapi nőket fotóz úgy, ahogy látja a nőt, és nagyon frankó képeket készít róluk.

Nánási Pál - A diszkrét szépségről · http://nanasi.blog.hu/ 2010.05.28. 18:52:19

Kedves Kommentelők! Fotósként rengeteg megbízást kapok férfi és női magazinoktól, és minden esetben megrendelők elvárásaihoz alkalmazkodom. Ez a blog a szakmai tevékenységemhez nem kapcsolódik, magánemberként tényleg a természetes szépség az esetem. A szépség és a kisugárzás témaköre az, ami érdekel. A válaszokat köszönöm, pont ez a cél! Kíváncsi vagyok a véleményekre, és azt is megígérhetem, hogy hamarosan fotókat is láthattok majd. Üdv mindekinek, Pali

Szarazinda 2010.05.28. 18:55:36

Hmm, micsoda bölcs gondolatok, teljesen eredetiek. Ez meg minek????

freesleep 2010.05.28. 18:58:04

oké, akkor mit jelent az a szó hogy kisugárzás? stb.? valami konkrétumot, ha lehetne, ami túlmegy azon, hgoy szivesen megszorongatnátok...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.05.28. 20:13:51

@Bejja1:
Nyugi, ki fog derülni hamarosan, egy újabb "Nánási Pali" által írt posztból. Én nagyon várom!

bastian 2010.05.28. 20:14:04

Valami olyasmiről van szó, hogy az emberek nem akarnak tudni az igazságról, hanem ideákat kergetnek. Bár elindult manapság szerencsére egy ezzel ellentétes folyamat is, de a többség véleményem szerint a "tökéletes" iránt vonzódik, akkor is, ha az nem létezik. Ki akarna közelről burjánzó anyajegyeket nézegetni? Ezért inkább leszedik. Pedig van, még a legszebb modelleken is. Tehát ami nem a tökéletest, ideálist testesíti meg, azt eltüntetik, legyen az egy piszkafa láb vagy vastag boka. Emlékszem a "Micsoda nő-ben" Julia Roberts helyett egy másik nő lábát mutatták, mert az övé nem volt elég jó. Mert ki akarna "rajongani" valakiért, aki ugyanolyan mint ő maga? Rajongani csak "Istennőkért" lehet és mivel nem léteznek, ezért kreálni kell őket.
Olvastam valahol, hogy "az igazság lúzereknek való". Szánalmas gondolat, de sokak szerint így van.
Ki akarja tudni az igazságot? Hogy a felesége 100x csalta meg? Hogy holnap fog meghalni? Hogy jövő hét kedden becsapódik egy kisbolygó és megszűnünk létezni és hiábavaló volt egészen eddigi tevékenységünk? Hogy a legjobb barátunk életünk tönkretevője? Hogy apád besúgó volt? Stb...
Nem kell az embereknek az igazság, mert az általában elszomorít, reményvesztetté tesz, lelomboz és nem lelkesít, ezért szeretik a kreált valóságot, ahol minden ideális, happy-end a vége, a jó elnyeri jutalmát, rossz a büntetését, stb...
Így van ez a női testekkel is.

MortálWombat 2010.05.28. 20:17:06

Bár nem mondtál semmi újat, igazad van. És a valós életben úgy is van, hogy a férfiak inkább vannak együtt egy mosolygós, céltudatos és okos csajjal, mint egy fröccsöntött babával. Persze, az optimális egy mosolygós, céltudatos, okos és fröccsöntött baba lenne : )

freesleep: Az a kisugárzás, mikor adott egy randa egyed és te mégis odavagy érte.

Bejja1 2010.05.28. 20:20:46

@Nánási Pál - A diszkrét szépségről:

Mi a kisugárzás ?
Egy elkoptatott, elcsépelt üres szólam, arról nem beszélve, hogy mindenkinek más "sugároz".

A természetes szépség nyilván egyértelműbb: akit nem plasztikai sebész rakott össze.

A ma uralkodó szépségkultusznak szerintem sok hátránya van. Elsősorban az, hogy a belső tulajdonságok - értelem, tudás, jóság, hűség stb - elértéktelenedtek.

Bejja1 2010.05.28. 20:22:20

@reklámbuzi:
Annyira nem izgulok, viszont igennagyon szeretném megtudni !

missparker · http://hogyvolt.blog.hu/tags/a_kam%C3%A9leon 2010.05.28. 20:36:11

> megosszam Veletek, olvasókkal a gondolataimat, és tapasztalataimat arról, hogy mi tesz egy nőt magabiztossá, mi a természetes szépség, a pozitív kisugárzás titka.

Hajrá, sok sikert hozzá! Ez nem kis cél!

Azért az érdekes, hogy még sosem hallottam férfit, aki a szilikonozott nőkért rajongott volna, viszont egyikük sem dobja el undorral egy szilikonozott nőszemély aktképeit. És bizony nem szörnyülködik rajta, hanem tetszik neki. Ami nem baj, de akkor hol a természetesség iránti rajongás?

SZVSZ a természetesség iránti rajongás is csak egy divat, mint a szilikonmell.

Ui: a blogot radarra tettem, érdekel mi lesz belőle.

MortálWombat 2010.05.28. 20:43:27

@Bejja1: "A ma uralkodó szépségkultusznak szerintem sok hátránya van. Elsősorban az, hogy a belső tulajdonságok - értelem, tudás, jóság, hűség stb - elértéktelenedtek."

Bocs, de ez eléggé elcsépelt közhely.
Mi a ma uralkodó szépségkultusz? Ha a szilikonozott grillcsirkékre gondolsz - nyilván van rá igény. Ezeknek a nőknek az a hivatésuk, hogy magányos férfiak álmatlan éjszakáin elősegítsék a szép álmot. Senki nem fogja a szomszéd Brigire kiverni, hacsak nem éppen a szomszéd Brigibe szerelmes (aki persze egy természetes szépség).

A másik meg az, hogy nem minden természetes, szépség. Az egy dolog, hogy nem faragtak rajta szikével, de ne mondd már, hogy egy százkilós, mufurcarcú nő azért szépség, mert természetes...

nikon 2010.05.28. 20:50:11

Ez a koma "az a Nánási", aki híres? És a layoutot ki dezájnolta?
Na. Szóval nem kell ráugrani a szanaszét retusált űrlénycsajok miatt, mert az itteni portré körülvágásából meg a blog szín- és formavilágából, meg a dropsedózásról látszik, hogy ennek a Nánásinak tényleg nem barátja a fotósopp.

MortálWombat 2010.05.28. 20:52:05

@nikon: lol Tökmindegy a dizájn, amíg a betűk olvashatóak.

Bejja1 2010.05.28. 20:55:56

@MortálWombat:
Nem mondom, hogy a százkilós mufurc azért szépség, mert természetes.
Azt mondom, hogy azért mert nincs szilikon melle meg szája, meg tetoválása meg piercingje - még lehet vonzó.
Sőt: szép.
Sőtmitöbb: sugározhat.

És azt is mondom, hogy ma persze fontos a szilikon meg a tetkó de holnap lehet hogy már jobb lenne, ha tudna főzni /is/ meg gyereket nevelni /is/.

Bejja1 2010.05.28. 21:00:30

@missparker:
Bocs az offért a többiektől:
Én is radarra tettem, tudom, hogy azt jelenti, követem.
De hogy találom meg ???

MortálWombat 2010.05.28. 21:01:40

@Bejja1: Na, ezzel vitatkoznék. Azért mert van tetoválása (persze nem ribacrendszám, hanem normális), még főzhet jól, és gyereket is nevelhet nagyon jól. Sőt, megkockáztatom, hogy szilikonnal is, bár azt nagyon utálom, mikor egy nő magára varrat két túrógombócot, hogy majd attól lesz kívánatosabb, meg több önbizalma. Hát marhára nem attól.

Bejja1 2010.05.28. 21:09:02

@MortálWombat:
Nem kell vitatkoznod, én is úgy gondolom,szilikonnal és tetkóval is főzhet valaki jól.
Nem bontottam ki az igazság minden szeletét :))
Viszont te is azt mondod, hogy két bolti túrógombóctól még nem lesz kivánatosabb...
És akkor ott vagyunk, hogy kell hozzá "kisugárzás" :)

MortálWombat 2010.05.28. 21:14:18

@Bejja1: Amiről még mindig nem tudjuk, hogy mi. Mondjuk én láttam már, és ott a jóképűségnek egy grammja nem volt (najó, nem volt hasa, ami előny).
Nőkben meg... nem tudom. Van aki nagyon szimpatikus és marhára nem a teste, arca, bármije a lényeg. Az egyenkurvákat viszont büntetni kéne.

Friedmann Juci 2010.05.28. 21:39:14

kamuszagot érzek. (remélem)

Bejja1 2010.05.28. 21:47:07

@MortálWombat:
A "kisugárzásra" mondtad, hogy még mindig nem tudod mi az ???
Dehiszen te irod: Van, aki nagyon szimpatikus, és marhára nem a teste, arca, bármije a lényeg.

Na EZ a kisugárzás, csak kérlek nevezzük már másképp , mert lel a hideg.

www.szem.tv · http://csikosgabor.blogspot.com/ 2010.05.28. 21:58:23

28 komment idáig ( bocs, 29). Nézzük a pixeleket a karakterek helyett.

kb. kognitív disszonancia · http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia 2010.05.28. 22:50:10

Segítek, hogy ne legyen annyira közhelyes:
"A magazinok azt sugallják, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha karcsú és gyönyörű vagy, és hogy a férfiak mind modell barátnőre, feleségre vágynak."
+
"Én is, mint a férfiak túlnyomó többsége a természetes szépségre szavazok"
=
Ronda kövér disznók, van remény, például ott vannak az etetők ;)

namármosthogyne 2010.05.28. 22:54:11

Ezt a bejegyzést akkor írta a pali, ha nekem 3 pöcsöm van...természetes szépség mi? az ő tollából...DOVE a megfejtés, de ennél jobbat vártunk.

namármosthogyne 2010.05.28. 22:55:54

A DOVE mellett a diszkrét amúgy lehet a tisztasági betét is...

Unikum67 2010.05.29. 08:05:45

Kérdésem: miért mindig másról beszélünk? Én azokat gyűjteném össze, akik ennek érzik magukat! Én 4x-szel a hátam mögött baromi jól érzem magam a bőrömben! A páromnak én vagyok az "ideálja" és ettől én vagyok a legboldogabb. Mégha nem is a legszebb, vagy az ideális alkatú vagy a legdivatosabb, legtrendibb. A szeretete megszépít azzal, hogy belül boldoggá és mosolygóssá tesz. Ennyi!

Bejja1 2010.05.29. 09:07:27

@namármosthogyne:
Tételezzük fel, hogy mégsincs három belőle :))
Esküszöm nem tudom felfogni, hogy lesz ebből Dove ????
Komolyan kérem, segítsen valaki, igérem legközelebb már tudni fogom.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2010.05.29. 15:12:16

Akit érdekel, mi ez az egész, nézzen körül az addict facebook oldalán. Két másodperc alatt kiderítették a kommentelők:)

Bejja1 2010.05.29. 16:01:55

@reklámbuzi:
Körülnéztem, igy se értem.:((((
Feladom :((((((

Friedmann Juci 2010.05.29. 22:29:57

@Bejja1: níveja. konkétan. és konkrétan remélem, hogy ezt nem a nánási csinálta. konkrétan.

Bejja1 2010.05.30. 18:15:15

@kreatívszajha:
Értem hogy reklám, értem hogy vagy Nánási, vagy nem.
De honnan a fészkes fenéből derül ki, hogy MIT REKLÁMOZ ??????????
Ha ezer évig élek se találnám ki hogy Niveja, igy meg mi értelme ?

Bejja1 2010.05.30. 18:16:22

@missparker:
Köszönöm, rendes vagy..
Ezt olvastam :(
Sok még a tanulnivalóm.

a_macska_a_shrekből · http://napimacs.blog.hu 2010.05.31. 20:42:05

nyilván discreet tampon vagy mi a szar :D

MentaBlue 2010.06.03. 08:02:45

@Bejja1: Bizony igazad van !
Sajna olyan világban élünk, hogy túlságosan is előtérbe helyeződik minden ami külsőséges! A belső értékekre egyre ritkábban van igény !
"A régiek a márványhoz hasonlították a női testet: ez a kép teljesen hamis. A test szépsége éppen az, hogy nem márvány. Mert reszket, remeg, pirul, vérzik. Kemény, merevség nélkül. Fehér, de nem hideg. Megborzong és elbágyad. A test az élet; a márvány a halál."
Victor Hugo

Virginia_Constantine (törölt) 2010.06.03. 12:02:49

Ohh, Jesus, mennyi sötét ember van itt!!! =D Már bocs... Én egy 22 éves lány vagyok. Imádom, ha fotóznak és modellkedéssel is foglalkoztam/foglalkozok,így szerintem nagyobb rálátásom van a témára, mint az annak, aki még soha életében nem csinált ilyet. Először is.. egy fotós olyan képeket készít, amilyeneket megrendelnek tőle. Ha pl a Playboy szerkesztője úgy gondolja, hogy egy szőke, 48 kilós, szilokonos nőt akar az újságba tenni, aki szét van photoshoppozva, akkor a fotósnak azt kell elkészítenie, (bár a fotós igyekszik a legjobban kielégíteni a megrendelő igényeit) mégis magánemberként lehet, hogy a "természetes szépségeket" jobban kedveli. Amikor a megrendelő szeretne egy nőt/férfit fotózásra, akkor castingot rendeznek, ahol általában interjú és tesztfotózás van. A tesztfotózáson általában 2 féle smink (egy természetes és egy erősebb) készül, csinálnak pár képet - közelit, távolit, átlagos ruhában, elegáns ruhában, szemből, oldalról, stb. AMIT NEM PHOTOSHOPPOZNAK, és ezek közül (sokszor több száz modell közül) a megrendelő fog választani, nem a fotós! Majd a kiválasztott személlyel megcsinálják a munkát a megrendelő igénye szerint. Ez a fotós munkája!
Következő, hogy mi tesz egy nőt boldoggá. Erről könyvet lehetne írni, szerencsére ezt már többen megtették helyettem, utána lehet nézni. Egyébként röviden, tömören: Mindenkit más, és az élet célja, hogy rájöjjünk, mitől vagyunk boldogok. Ez nem minden esetben a pénz, a ruha, meg a cipő. Persze a pénz valamilyen szinten mindenkinek fontos, hiszen nem szeretnénk csövesek lenni, jó lenne nem azon agyalni, hogy ki tudom-e fizetni a következő számlát, ha most megveszem ezt a könyvet, vagy akármit, amit szeretnék. Persze vannak olyanok is, akiknek a pénz a legfontosabb, mégis úgy gondolom, hogy a többségre nem ez jellemző. Ha pl. nekem választanom kéne aközött, hogy kapok 1 millió kp-t, vagy eltölthetek a párommal egy kellemes napot, sokkal inkább az utóbbit választanám.
Következő a "kisugárzás". Itt egy definíció rá "A kisugárzás nehezen definiálható, és mint ilyen, szubjektív: nemcsak adó, de vevő is szükségeltetik hozzá. Ám az érdeklődés fenntartásában még sok egyéb tényező is közrejátszik." Az, hogy milyen valakinek a kisugárzása, az a belső harmóniától, a lelkétől függ. Ha pl. külsőre meg van valaki teljesen "csinálva", tökéletes haj, tökéletes smink, tökéletes alak, tökéletes ruhák, stb, de van valami lelki "baja", pl szorong, ideges, nincs megfelelő önbizalma, nincs rendbe magával, akkor az az ember "üres". És ez meglátszik rajta. Nincs kisugárzása és ezt érzékelik a körülötte lévő emberek. Ha van megfelelő önbizalmad, lelkileg kiegyensúlyozott vagy és boldog, akkor viszont ez kihatással van másokra is, és bizony akkor egy szál rongyban is szebb és vonzóbb vagy, mint miss tökély. Ne mondja nekem senki, hogy nem veszi észre hogy kinek pozitív és kinek negatív a kisugárzása. Ez látszik, csak nyisd ki a szemed!
Lehet, hogy egy férfi megfordul egy szexi cicababa után az utcán, lehet, hogy megveszi miattuk a playboyt, nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy még "el is végzi a dolgát" rájuk egy pornófilm segítségével...aztán elfelejti őket. Mert a legtöbb férfi számára sem ez a legfontosabb. Szerinted kit választ egy férfi párjának??? Egy "tökéletes"-nek nevezett szépséget, aki belül üres, mert nincs rendben önmagával, akivel nem lehet egy jót beszélgetni, aki műveletlen és tájékozatlan, és nyávog mindenért, akinek fontosabb egy új ruha, minthogy megszervezzen kettesben egy kellemes vacsorát, vagy egy olyan nőt, akinek lehet, hogy nem tökéletes a lába, lehet hogy szeplős, lehet, hogy van egy kis felesleg a hasán, vagy nem 90D-s melltartót hord, viszont odafigyel a párjára, kiegyensúlyozott, tudja, hogy mit akar, lehet vele beszélgetni, eltölteni egy kellemes hétvégét, okos, hűséges és odaadó?! Megsúgom... az utóbbit.

NorkaDorka 2010.06.03. 14:44:34

Tudod, éppen azon agyaltam, hogy a nálam 5-6 kg-mal könnyebb, sokkal vékonyabb, evési problémákkal küzdő párom mi a fészkes fenét képes bennem szeretni...
De elolvastam az írásod! :) Köszönöm!
Igazad van!!! Mert bár szeretem mutogatni a beállított, photoshop-polt profi fotós által készített képeket, de nem azoknak a mű képeknek bókol a kedvesem. Nekem. Igen, a 169 centis, 66-67 kilós nagyfenekű, kócós, kismellű csajnak. mert imádja ahogy nevetek, szereti ahogy a szél szanaszét fújja a hajam, oda van a puha bőrömért...
Tényleg ez a fontos! Hogy mellette mosolygok, nevetek, laza vagyok és nem egy beállított, remegő ajkú hideg kép, amit összerakott a sminkes, a fodrász és beállított a fotós, agyon photoshoppolt az utómunkát végző grafikus...
Igyekszem mindig észben tartani. Általába vidám, derűs, mosolygós vagyok, azt mondja hihetetlen a jókedélyű-pozitív kisugárzásom.
Mikor a tükörbe nézek én mégsem érzem magam szépnek...
De kipróbáltam ma valamit! Vidám mosollyal néztem a tükörbe, kacagtam és máris szebb a tükörkép! =)
ennyit a tükrökről! Ki kell őket nevetni és máris szebb képet mutatnak! =) ;)

dorci.szabo 2010.06.09. 15:34:34

Az a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy nem a "szilikonos grillcsirkék" a mai szépségideálok, a pasik, a nők, a melegek, mindenki, mégis mindenhol őket látod. Ez azért kicsit ellentétesen hangzik. Ahogy néztem a tv-ben a Topmodell leszek! c. műsort, volt benne egy szőke csaj. Tök jól nézett ki, formás volt, olyan súlycsoportú lehetett, mint én, kb. 65-68 kg, és úgy nevezte mindenki a műsorban, hogy a molett... hát elmehetnek a tudjuk hova. Hol molett az olyan nő. Ott is mondta a műsorvezető, hogy nem attól szép valaki, hogy vékony bla bla bla... ehhez képest lemolettezték az egyébként messze legcsinosabb csajszit. Ennyit erről.

dorci.szabo 2010.06.09. 15:46:00

@NorkaDorka: A tükörrel én is így vagyok sokszor, hogy kinevetem. Egy darabig nézegetem magam, hú de szép vagyok, minden happy meg stb, aztán eldöntöm, hogy csinálok magamról eg képet, hogy majd kirakom msn-re vagy egy közösségi oldalra, és meglátom a képet... úúristen. Aztán azon gondolkozok, hogy a tükör hazudik, vagy a telefon??? Mindig, mire sikerülne egy kis önbizalmat merítenem, jön valami, ami újra eltapossa azt. Pl. tök jó kedvem van, buliban vagyok, kitalálja valaki, hogy csináljunk egy közös képet. Meglátom a képet és anyáám. Tehát a kinevetés az megy nekem is, de sokszor nekem ez nem elég.

ildsisy 2010.06.18. 11:45:14

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a blogra, hiszen nő vagyok, érdekel az ilyesmi téma! Indulni nem indulok versenyen, mert sajnos kinőttem ebből...:) de olvasni fogom a blogot, és drukkolni fogok a versenyzőknek.
Szeretem a fotóidat, szeretem Lakatos Márkot is! És minden posztot elolvasok majd!!!
Sok sikert a bloghoz, mindenhez! :)
süti beállítások módosítása