Alapdarabok a hőségben

2010.06.17. 13:10

A 2010-es tavasz-nyár tervezői nem voltak tekintettel arra, hogy nem minden hölgy "szereti a saját testét". A kifutókat elöntötték a legkülönfélébb őrült ötletek, amiket sokszor csak a párductestű amazonok vagy az alultáplált topmodellek vislehetnek. Gyorsan nézzük át ezeket az "életveszélyes trendeket", aztán vizsgáljuk meg azt is, hogy mit hordjunk akkor, ha nem mi vagyunk Giselle vagy a még negyven évesen is őrjítő Naomi. Hiszen, ha hihetünk Karl Lagerfeld-nek, aki  közel 80 évesen is divatikon: ezek a hölgyek is személyiségük révén érik el azt a pluszt, ami száz hasonló fizikai adottságú nő közül kiemeli őket.

1./ Tombol a mini divat! Az öv szélességű forrónadrágok és már-már "negatív sortok", a fiú rövidnacik és az 50-es évek fehérnemű divatját idéző magas derekú minik is felvehetők! De a romantikus lelkületű lányok hordhatnak buggyos, fodrozott a 19. század fehérneműit idéző megoldást. Ez segít eltakarni az esetleg kissé kerekebb popsit vagy vastagabb combokat. De mindenképp vigyázzunk, mert a női sort mágnesként vonzza az éhes férfi és a kritikus női szempárokat!
 
2./ Nagyon cool a különféle hosszúságú harisnya  vagy térdzokni. Mire érdemes vigyázni?  A combig érő változat, főleg erős színekbebn vasagítja a lábat. A térd alatt érő karcsúsít a lábszáron, de esetleg kompenzálhatsz rajta a helyes színválasztással. A közvetlenül térd alatt végződő optikailag vastagítja a térdet!
 
3./ Nagyon divatos idén a térdig vagy combig érő nyári csizma, főleg ha rojtos. Ez javíthat az X vagy karika lábakon, de vastagít is.
 
4./ ne féljünk a fém kiegészítőktől. Idén a megszokott military style helyett keressünk kissé hangulatosabb régi idők nagy harcosait idéző darabokat! A különféle fémrátétes, láncos, magasított vállú esetleg páncélszerű megoldások nagyon menők. Persze vigyázzunk az ilyen megoldásokkal: a piacon vagy az autóbuszon lehet, hogy félreértik a szándékainkat! Ilyen drámai darabokat csak a jól megválogatott alkalmakkor viseljünk. A legbiztosabban ezt a trendet a kiegészítőkben tudjuk veszély nélkül megvalósítani: egy széles zipzárakkal díszített öv, egy széles római karpántra hasonlító fémkarkötő vagy egy fémcsatokkal, láncokkal díszített platform szandál és máris feldobhatjuk az öltözékünket!
 
5./ Aki mer, az nyer! Az idei nyáron  mindenkinek ajánlom a merész sliccelést! A teltebb alkatú hölgyek is bátran próbálkozhatnak merészebb szoknya sliccekkel, mert ez a megoldás mindig hosszítja, nyújtja az alakot.
 
6./ Bátran essen neki mindenki a régi farmereinek! Ha már unod a régi nacit most kiélheted a kreativitásodat! Ahogy a ’80-as, ’90-es években hipózták, szétszabdalták a nadrágokat vagy épp batikolták őket, most ugyanezt megteheti mindenki, aki deréktől lefelé szeretné felhívni magára a figyelmet. Ha valakinek túl vékony a lába, nyugodtan fehérítse ki a femerét és keresztbe  szabdalja szét, rojtozza ki. Ilyenkor viszont figyeljünk arra, hogy felül egyszerű, laza lehetőleg egyszínű, sötét dolgot válasszunk.
 
7./ A blézer nagyon fontos darab a nyári ruhatárban. Hordhatunk szűkített fazonút hangsúlyos ’80-as éveket idéző válltöméssel, ez a körte alakú hölgyeknek kompenzála a keskenyebb vállakat. A fiatal lányoknak nagyon ajánlom, hogy csenjék el a pasijuk zakóját és feltűrt ujjakkal, laza pólókkal ultra trendivé varázsolhatják az öltözéküket. Akik alul "többek", mindenképp világosabb blézert válasszanak, egyszerű, nőies szabásvonallal.
Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr502088858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása