Nyári sminktippek Dévényi Kathy-től

2010.06.11. 12:15

Sziasztok, Dévényi Kathy vagyok és smink-szakértőként olvashattok tőlem itt blogbejegyzéseket az elkövetkező hetekben.  

A nyári sminkdivatról évek óta nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy lenne egy határozott divatirányzat. Többnyire az öltözékek és a ruhatrendek határozzák meg a sminkek milyenségét. Így aztán nagy bajban lehet az ember lánya, amikor szétnéz egy ruha üzletben, illetve a drogériák polcain. Olyan, mint egy „dzsungel”. Számtalan márka, különböző minőség és különböző árkategória.
 
Sokan csupán azért nem sminkelnek, mert nem tudnak választani, mi is lehetne számukra a legmegfelelőbb.
 
Az idei nyáron még mindig tombol a lila és annak árnyalatai. Szeretjük a zöldet akár derűs, vidám, akár mély árnyalatú olajzöld. A lesült bőrön jól mutat a barnító púderrel készített, minimál make up. A fiatalabb korosztály újra használhatja a színes szempillaspirálokat és a hozzá passzoló színű tust. A türkiz sem hiányozhat a palettáról, de vigyázat nem mindenkinek áll jól.
 
A természetes szépség azonban mindig divat, törekedj rá, hogy te is mindig ilyen sminket viselj a hétköznapokban. Az ilyen  megjelenéshez a „safari” stílusú smink áll a legközelebb.
A későbbiekben elárulom a titkát is. :)
Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr722073947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása