Hétfőn indul a verseny

2010.06.04. 18:28
Többen érdeklődtetek az előző postban beharangozott versenyről. Hétfőn indul és egy hónapig tart a játék a Facebook-on illetve az MSN-en, ahol a „Nánási Pál – A diszkrét szépségről” oldalt keressétek majd. A részvétel egyszerű: tölts fel azt magadról egy olyan képet, amin megmutatkozik természetes szépséged, magabiztosságod. Kérd meg ismerőseidet, barátaidat, hogy szavazzanak Rád, mert a legtöbb szavazatot vagy lájkot gyűjtő lány lesz a napi nyertes, akit Discreet-Max Factor ajándékcsomaggal díjazunk (minden nap). A játék során akár minden nap új képpel próbálkozhattok, érdemes is, mert a napi nyertesek közül választjuk ki azt a 12 lányt, akinek egy profi fotóportfolió lesz a jutalma. A játék további részleteit az oldalakon találjátok majd meg. Hétvégén pedig keressétek elő kedvenc képeitket, készüljetek a versenyre!
5 komment
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr452056857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natural Beauty 2010.06.07. 12:55:59

Szia Pali!
Mikor indul a verseny mert én sehol se találom.Hány éves korig lehet jelentkezni én 26 éves vagyok bele férek még?

Ledér 2010.06.07. 21:42:29

Kedves Szervezők!
Regisztráltam a versenyre a facebookon, de nem jelenik meg a képem. Túl nagy volt esetleg a felbontása? Mi a teendőm, hogy a továbbiakban ez ne forduljon elő?
Köszönettel: Kata

Discreet (szervező) 2010.06.08. 14:14:55

@Ledér: Kedves Kata! Változtattunk a beállításokon. Már minden kép megjelenik. Sok sikert a versenyhez!
süti beállítások módosítása