Fény derül a titokra

2010.06.03. 12:15
Az elmúlt napokban sokan találgattatok, vajon tényleg én állok-e a blog mögött. Igen, én is. Több, női szépségápoláshoz kapcsolódó márka neve felmerült, tehát jó irányba indultatok. :-) A blogot egy közös ötlet alapján indítottuk a Discreet márkával. A természetes szépség, a kisugárzás témáját ők vetették fel, de engem nem csak fotósként, hanem magánemberként is foglalkoztat ez a téma és végül így született meg a kapcsolódási pont: „A diszkrét szépségről” kampány ötlete. Hamarosan indul egy online verseny is a Facebookon és az MSN-en, de itt nem egyfajta „reklámblogot” készítünk (megígérem), hanem érdekes tartalmakat, fotókat is szeretnénk megosztani veletek. Tőlem várhattok sok-sok fotós témát (nemcsak a természetes szépségről) és képet, de néhány egyéb hozzászólást a szakértői csapattól, akikkel együtt dolgozunk a kampányon: Lakatos Márk stylist, Dévényi Kathy sminkes, Nagy Viktor fodrász és Damjanovich Kati life coach is heti rendszereséggel jelentkezik majd ezen a felületen saját gondolataival. Kövessetek minket!
15 komment
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr602053124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zita Istennő 2010.06.03. 14:18:43

Szia Pali!
Nagyon jó olvasni ezeket a sorokat:-) Onnan is tudom, mert annyi-de annyi nő szenved önértékeli problémával, még az úgymond szépnek mondott nők is. Hihetetlen, hogy milyen torz tud lenni a tükör.
Köszönöm:-) és szükségünk van arra hogy a férfi mondja, hogy szépek vagyunk, úgy ahogy vagyunk:-)

csajszi001 2010.06.03. 14:37:08

Szia Pali!

Zita Istennővel egyetértve, jó hogy biztatást adsz nekünk..Jó olvasni a soraidat! Köszönjük!!
Kellenek a biztatások, hogy a nők igenis fogadják el magukat olyannak amilyenek, még ha esetleg 2 gyerek után nem is "tökéletes"az alakunk.. mert igenis NŐk vagyunk és ezt élveznünk kell!!!!
Személy szerint nekem is idő kellet hozzá, hogy elfogadjam, hogy megváltozott valami..Mégegyszer köszi!!!

Natural Beauty 2010.06.03. 15:11:44

Szia Kedves Pali!
Érdeklödni szeretnék a versenyről mikortól lesz hol lehet jelentkezni?
Nagyon érdekel ez a téma és nagyszerünek tartom hogy végre valaki foglalkozik a természetes szépséggel edig csak a mű hölgyek és az illúzió volt elötérbe ,remélem nagy hangsúlyt fog kapni az igazi szépség.

anna( : 2010.06.03. 15:14:10

Szia.
Énis egyet értek az előttem szólókkal.(:
Ez egy nagyon jó dolog,hogy felvetették a természetes szépség témát,hiszen ma már szinte mindenki egyforma külsőleg...!
Minden nőnek törekednie kell a természetes szépségére,nem kell az a sok fránya kencefice..az csak elfedi a valóságot de nem javít semmin,el kell fogadni magunkat olyannak amilyenek vagyunk.Elég lesz már a sok plasztik-plázatünciből...!!!( :
Szépek vagyunk úgy, ahogy vagyunk!És ez a lényeg.(:
Puszi nektek és további szépnapot!^^

Lona77 2010.06.03. 19:10:13

Sziasztok!
Most láttammeg, hogy szó van a természetes szépségről,és van fórumja is! :) Mi ez a verseny? Konkrétan nem találtam...vagy rosszul kerestem? Segítenétek? Szép estét!

Bambano 2010.06.03. 22:06:37

Ez a természetes szépség annyira nagy dolog, hogy el kellett lopni a dove-tól?

MortálWombat 2010.06.04. 12:26:43

Én nem látok önértékellési zavarokkal küszködő nőket (persze, attól még létezhetnek - valahol).
Sőt, inkább azt látom, hogy olyan öntudattal húzzák maguk után a zsíros valagukat és a két számmal kisebb farmerből kicuppanó cupákokat, hogy teljesen el vagyok képedve.
Aki nem bírja elfogadni a testét, mert pl kövér (ugye, leginkább erről van szó), abba pedig nem azt kell sulykolni, hogy jó vagy te így is kisanyám, hanem akkor nincs mese, tenni kell valamit az optimális alak elnyerése érdekében, um. kevesebbet zabálni, többet mozogni.
Nem tartom jónak, hogy azt próbálják belemagyarázni a magával elégedetlen nőbe, hogy dehogynem, jó az úgy is.
Ha pedig torz az önképe, akkor csak egy pszichológus segíthet, de sztájlist, se fotós.
Szóval nagy kicseszés ez a nőkkel, amit próbáltok csinálni.
Szép napot.

MortálWombat 2010.06.04. 12:28:04

bocs az elütésekért, siettem
"..se sztájlist, se fotós..."

MortálWombat 2010.06.04. 12:31:10

@anna( :: Őőő... hát azért én nem mászkálnék szívesen bozóttal a lábam közt és lobogó szakállal a vádlimon és nem azért néznek 34 évesen 22-nek, mert soha nem jártam kozmetikusnál.

Viszont az igaz, hogy nem sminkelem magam, csak alkalmakkor, nincs rajtam semmi mű, dehát ez csak azért mert tökéletes vagyok termésyetes mivoltomban : )

Discreet (szervező) 2010.06.04. 18:50:07

@Natural Beauty: A verseny hétfőn indul a Facebookon és az MSN-en. A "Nánási Pál - A diszkrét szépségről" oldalt kell majd keresni. Olvasd csak el a legutóbbi postot, abból minden kiderül :-)

Crissta 2010.06.09. 11:06:04

Ez egy nagy jó kezdeményezés, abból a szempontból, mert igenis sok nő küzd önértékelési problémákkal! Én is ebbe vagyok, de nagyon nehéz az ilyenen változtatni, de mindenesetre én már próbálok vele szembe szállni!
És az ilyen játék szerintem sokat segít! :)

dorci.szabo 2010.06.09. 16:00:36

Én még nem szültem, mégsem tetszik az, amit látok. 19 éves vagyok, nem vagyok kövér, de akkor sem tetszik se a fejem, se a hasam, se a derekam stb... hiába mondja valaki, hogy úgy szép, ahogy van, ha nem érzed magad jól a testedben...

anyunyi50 2010.06.22. 11:00:10

Szerintem 60 évesen 35- nek kinézni minden manipuláció nélkül /botox stb./
azért az elismerendő.Én ezt elmondhatom magamról. Igaz egy kis fogyás tényleg nem ártana,de sokak szerint így is sexi vagyok.Szóval , csak azt akarom mondani, hogy lehet botox ,és egyéb beavatkozások nélkül is megőrizni a természetes szépséget. Nincs annál rondább mikor egy joker arc gumicsónak szájjal vicsorit rád fiatalon.

Sapfi 2010.06.23. 15:29:39

Szeretném megtudni hol tudom megnézni és letölteni a Discreet szépségverseny hivatalos játékszabályát.
süti beállítások módosítása