Sminkek a nyári bulikra

2010.07.23. 15:09

Sokféle sminket viselhetsz. A jelenlegi trend szinte mindent megenged. A party és a buli sminkek sziporkáznak és színesek, mint a nyári esték.

Sokan kérdezitek, mivel lehet „feldobni” egy egyszerű hétköznapi sminket estére. Nos, nem olyan bonyolult, mint amilyennek gondolnád! A legegyszerűbb, amikor csupán csillámot vagy mikrocsillámot teszel a napi sminked kiegészítéseként az arcra. A tartósságát az a gél adja amit alá felkenhetsz a bőrre és belenyomkodod a csillámot. Nem pereg le és nem leszel tetőtől-talpig csillámos.

Bármilyen kiegészítő díszítésnek megvan a maga helye az arcon és az sem mindegy milyen színű sminkhez milyen színű csillám, strassz, gyöngy vagy műszempilla társul.

A mikrocsillámnak megvan az az előnye, hogy ha lehullik az arcra , dekoltázsra varázslatos körítést ad az arcnak.

Nézzük csak konkrétan, hogy a már általam korábban említett napsütötte sminkből, hogyan is csinálhatnál estére fergeteges váltást.

Először is a szem alatti részre tegyél kicsi világosabb korrektort, így szépen deríted azt. A pirosítót frissítsd fel és a szádra tegyél piros, vagy számodra megfelelő, de erősebb árnyalatot, mint nappalra. A szemedet nem fontos erősre festeni, de izgalmassá teheted egy gyönyörű ám nem extravagáns műszempillával is. Mindkettő nagyon fontos, mert csak így lesz látható a smink az esti félhomályban. Ellenben egyáltalán nem lesz „túlfestett” az arcod.

Aki kedveli az erős szemsminket , annak inkább az egyszerű, de jól látható szemsminket ajánlom. Egy sötét árnyalattal az egész szemhéjat tömören fesd be és erre tegyél mikro csillámot. A csillámból tehetsz a belső szemzugba, vagy az alsó szempillasor közepéhez egy –egy pöttyöt (zselével). Bájos csillogást ad a szemnek és állandóan „villog” ahogy mozdítod a fejedet. A csillámot helyettesítheti egy-egy strasszkő (az öntapadós praktikus, de műszempilla ragasztóval minden dísz felrakható az arcra). A mikrocsillámot  a teljes szemhéjra tedd, és ne aggódj, ha kissé lepereg az arcodra. Így szép. Tegyél belőle a válladra, a dekoltázson valamint hason, lábon, karon is gyönyörűen csillog az éjszakai fényekben. A legegyszerűbb smink is viselhető bulikon és partyn, ha a megfelelő rafinériával királynőt csinálsz magadból. Kellemes sziporkázást és jó bulizást!

 

 

 

Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr492171119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása