Nyári trendek

2010.06.14. 11:02

Az idei nyár sok-sok vidám, szexi és persze kényelmes irányt tartogat azok számára, akik a forró napokon is követni szeretnék a legújabb trendeket.

Mindenekelőtt beszéljünk a virágmintákról, amik meghatározzák az idei nyár divatját. Számtalan verzióban találkozhatunk velük: a romantikus apró virágok, az angol vidék hangulatát árasztó kárpitnyomatok, de az impresszionaista festményeket idéző pasztell virágok is megtalálhatók. És persze ne feledkezzünk meg a trópusi burjánzó növényzet levél és színpompás szirmú virágairól sem. Fontos szabály, hogy a nagyléptékű minta mindig nagyít, a feltűnő színek vonzák a tekintetet, tehát azok a hölgyek, akik inkább palástolni szeretnék alakjuk bizonyos részeit, ennek megfelelően válasszanak a kerti motívumokból.

Másik izgalmas lehetőség a virágminták kiaknázásában az etno trend, ami szintén nagyon divatos idén. Itt inkább hímzésekben  láthatjuk viszont kedvenc "palántáinkat", de nyomott mintaként is visszaköszönhetnek. Általában élénk színekben fordulnak elő és nem ritkán kombinálódnak fém, rojt vagy más folk hangulatú kiegészítőkkel.

Akik a letisztultabb irányt kedvelik idén is bátran hordhatnak tengerész stílusú öltözékeket, amit még Gabrielle Chanel emelt be a női divat azóta is állandóan visszatérő klasszikusai közé. Jó tanács, hogy a keresztbe csíkos darabokat csak azok hordják, akiknél nem számít egy-két kiló optikai tuning! Viszont a tengerész alapszíneket bárkinek nyugodt szívvel ajánlom: a kék, a fehér és a piros mindig elegáns megjelenést biztosít, főleg, ha arany vagy ezüst cipőt, sarut, táskát vagy övet választunk hozzá.

A romantikus lelkű hölgyek imádni fogják a fodrokkal díszített felsőket vagy szoknyákat mini vagy akár bokáig érő hosszban, fehér színben madeirázott megoldásokkal. Ezekhez a vagányabbak farmer inget, vagy akár denim mídert is felvehetnek, ahogy azt az olasz tervező páros Dolce&Gabbana ajánlja. És persze ilyenkor kötelező az indiánokat idéző rojtos szandál, nyári csizma és táska természetesen korall vagy türkíz kiegészítőkkel, amik fantasztikusan mutatnak a lebarnult bőrön!

 

Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr542080390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása