Nyári frizura tippek Nagy Viktortól

2010.06.10. 16:26

Sziasztok, Viktor vagyok a Nánási-Discreet kampány fodrász-szakértője.

Ezentúl én is heti rendszerességgel fogok blogbejegyzéséket írni „hajas” témakörben. Palihoz hasonlóan, én is sok emberrel találkozom a munkám során, és szintén beszélgetek velük, legfőképp a hajukról és mostanában szerintük jól hordható (vagy éppen kevésbé jól hordható) nyári frizurákról. Egy dolog biztosan kiderült számomra a beszélgetésekből: senki nem akar sokat vacakolni és minél gyorsabban, lehetőleg rövid hajszárítással, hajvasalással vagy sütögetéssel elkészíthető frizurát szeretne. Nem csoda ez, amikor a sok eső után, most már 30 °C van! Kulcsfontosságú ilyenkor egy jó vágás, mert így kevesebbet kell stylingolni.

Javaslom például a hullámos hajat egy tépett vágással, ezzel felerősítheted a hajadban lévő hullámokat úgy, hogy nem kell órákon át a hajsütővel bíbelődni. Nyáron és még a következő szezon, az ősz-tél trendjeinél is megjelenik a fejtetőn magasra helyezett copf. Itt a fejtetőn teljesen le kell simítanod a hajad, a copfba viszont két perces sütővas használattal süthetsz egy természetesnek tűnő hullámot. Csak csavard rá a sütővasra a tincseket és várj egy picit. Ezt persze tudni kell viselni, ha ennél visszafogottabb frizurára vágysz, sosem tévedhetsz egy alul, a tarkódon összefogott copffal. Vigyázat! A két copf csak akkor való, ha még nem múltál el tíz éves :) A leengedett, szélfútta, hullámos hajadat erőteljes, fésült választékkal teheted rendezetté. A többivel ne vacakolj, hagyd lágyan leomlani.

A hajszín tekintetében maradj a természetes színeknél! Idén nagyon menők a szőkés árnyalatok. Ezt nem csak hajfestés segítségével érheted el, hanem akár kamillateás hajmosással, így a hajad a napsütés hatására kicsit világosodik. De akár használhatsz szőkítő sprayt is, ehhez sem kell túl sok energiát befektetned és látványos a hatás. Még egy hamisítatlan nyári tipp: a strandról hazamenet csavard fel a nedves hajadat egy balerina kontyba, majd picit később kibontva rázd meg és segíts rá a hullámokra picit hajsütővassal. Ha a már nincs időd a klóros vizet alaposan kimosni a hajadból a party előtt, pici nedves hatású zselét vagy waxot dolgozz el a hajadon, és már szaladhatsz is a haverokkal koktélozni.

Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr852071962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása