Nézz ki jól a strandon is

2010.06.25. 10:19

Az idei év fürdőruhadivatjának kétségkívül az úgynevezett cut-away fazon a sztárja. Ez röviden annyit jelent, hogy egy egyrészes fürdődressz két oldalát kivágják a mell és a medenc csont között, de úgy, hogy elől az alsó és felső rész egybeszabva marad. Ez a típusú top, felső és fürdőruha már a 90-es években is hódított, s most újra reneszánszát éli. Minden színben kitűnően mutat, de feketében a legelegánsabb, valamilyen rafinált díszítéssel, például gyöngyözés, kristályok, szélhímzés stb, ami a kivágott részek megmaradt széleit kontúrozzák. Ez a fazon a homokóra alkatú hölgyeknek igazán előnyös, mert a derék részt szabadon hagyja. A felső rész végződhet csőtop fomájú mellrésszel, amit a kisebb mellű hölgyeknek ajánlok. Nagyon szexi viselet lehet farmerrel vagy más nadrággal! 

Szintén nagyon divatos az aszimmetrikus divatot követő egy vállas fürdőruha vagy kétrészes bikini szintén egyvállas megoldással.
 
Persze színekben a pink és a türkíz viszi a pálmát, de nagyon trendi idén a klasszikusan cool Audrey Hepburne fekete fehérrel paszpólozva. A virágminták hatása a bikini divaton is érződik a trópusi liliomoktól a grafikus virágnyomatokig.  Szintén leszivárgott a bikini divathoz az etno vonal. A különféle népi hímzéseket, szőnyeg mintákat idéző printek, igazi hímzések nagyon jól mutatnak a lebarnult bőrön.
 
Egy bikini nem bikini! Ennek fényében mindenkinek ajánlom azokat a termékcsaládokat, amiknek az alsó és felső modelljei kombinálhatóak egymással, így megsokszorozzuk a rendelkezésre álló variációk számát.
 
A rojtok is megtalálhatóak idén a fürdőruhákon. Fontos! Akinek porblémája van a fenekével kerülje a rojtos darabokat, aki viszont a melleit szeretné optikailag megnagyobbítani nyugodtan vegyen felül rojtos modellt.
 
Tévedés, hogy a nagy fenekű hölgyeknek sortot kell viselni. A sortok mivel alacsonyan szabottak ezért vízszintes irányba nagyobbítják a feneket. A kerekebb popsijú hölgyek viseljenek nyugodtan magasan szabott alsót vagy egyberészest.
 
Végül pedig a szinekről általában: a sötét mindig elrejt, és jótékonyan eltakar. A világos színek vonzzák a tekintetet, önkéntelenül is oda nézünk, ahol a világosabb felület van. Ennek megfelelően válasszon mindenki alsót és felsőt. A díszített, aplikációkkal dúsított melltartók nagyítják a mellett és a komolyabb márkáknál már lehet mindenféle push-up, szivacsos vagy akár mellméret csökkentő fazont kapni. Az alakformáló egyrészesek is megtalálhatók olyan elasztikus spaciális textilből elkészítve, ami fűzőként formáza a has vagy a fenék szabálytalanságait.
 
Strandra lehetőleg ne vigyünk bőrtáskát! A különféle strand táskákat óriási választékban lehet kapni, vitorlavászonból, impregnált taxtíliákból, de akár raffiából vagy szalmából fonva. A kendők, sálak, pareok, tunikák megbolondítják a medence szélén maradó hölgyek outfitjét.
 
Ja és még egy fontos dolog: minél több fényvédő faktor, hogy a bőrünk lehetőleg minél kevesebbet öregedjen a káros sugarak miatt!
Szólj hozzá!
Facebook Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://nanasi.blog.hu/api/trackback/id/tr792108591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása